Karttaselaimen Plus -tilausten verkkokaupan sopimusehdot

Myyjä

Karttaselaimen Plus-tilausten verkkokaupasta ostettavia Karttaselain Plus -lisenssejä myy AccelBit Oy (Y-tunnus 2060048-4). Pidätämme oikeuden tuotteiden hintojen muutoksiin.

Toimitustavat

Karttaselaimen käyttöoikeuksien aktivointikoodit toimitetaan asiakkaalle sähköpostitse.

Maksutavat

Käyttöoikeudet maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken ja luottokortit.

Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

Maksut Luottokunnan kautta

Mikäli haluat maksaa Luottokunnan maksutapojen kautta, AccelBit Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. AccelBit Oy vastaa siis ainoastaan tuotteen markkinoinnista, toimituksesta sekä mahdollisten reklamaatioiden hoitamisesta. Voit tarpeen vaatiessa osoittaa reklamaation myös Paytrail Oyj:lle.

Paytrail Oyj toimii Luottokunnan kautta tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj (Y-tunnus 2122839-7)
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181 830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (Y-tunnus 2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Tilauksen peruuttaminen

Sinulla on oikeus peruuttaa ostamasti tilaus 14 vuorokauden kuluessa ostohetkestä. Koska tarjoamme tilauksen käyttöösi heti oston jälkeen, vähennetään peruutustilanteessa ostosummasta jo käyttämäsi palvelun hinta. Peruutuksesta tulee ilmoittaa asiakaspalveluun, joka poistaa käyttöoikeuden ja hoitaa hyvityksen maksun.